Makita Accuboor kopen

Met een Makita accuboor kun je al je schroefwerk en gaten boren in hout, fips, metaal en ondertussen met een Makita accuklopboormachine ook in muren en in stenen. Wil je boren in beton? Kies dan voor een pneumatische boorhamer van Makita met een accu.

Makita is van origine een Japanse leverancier van elektrisch gereedschap. De Makita Corporation werd in 1915 opgericht en er staan fabrieken in Japan, Mexico, Roemeni√ę, Engeland, Duitsland en Thailand.

Makita accuboor

Makita accuboor

De typische blauwe accuboormachines van Makita worden vooral veel door professionals gebruikt. Het uitwisselbare accu systeem is door de jaren heen verbeterd en ondertussen kun je alle Makita accu’s gebruiken voor bijvoorbeeld een decoupeerzaag of een cirkelzaag. Maar ook voor tuingereedschap zoals grasmaaiers en trimmers.

De Makita accuboor komt standaard in een handige en praktische koffer. In de koffer kun je de oplader en eventueel een extra accu en een bit- en/of borenset opruimen.

18 V accu’s

Bij bijna alle accuboren van Makita kiest de leverancier voor een krachtige 18 V accu. Deze accu’s zijn leverbaar in diverse Amp√®rages. Hoe hoger het amperage hoe langer je met een Makita accuboor kunt werken.

De 18 V accu’s van Makita kun je met de bijgeleverde snellader vaak in minder dan een uur weer opladen.

Makita accuboor voor de doe-het-zelver

Ondertussen is Makita ook een bekend en favoriet merk geworden onder de doe-het-zelver. De machines zijn namelijk betrouwbaar, degelijk en dankzij het uitwisselbare accusysteem dus duurzaam. Voor de DHZ zijn er dan ook speciale accuboormachines verkrijgbaar.

Speciaal door de klussende dames heeft Makita sinds enkele jaren ook pastel kleurige accuboren in het assortiment.

Makita klopboormachine op accu

Met een klopboormachine op Accu van Makita is geen klus te klein, deze compacte kleine helper in de bouw is niet bang voor stenen en muren. Alleen met beton ga je met de boormachines problemen krijgen. Dankzij het ingenieuze klopt mechanisme is wordt is het boren in een muur kinderspel geworden. Voor het boren van gaten in beton raden we echter een boorhamer aan. Deze zijn tegenwoordig ook leverbaar met een accu.